اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

[secondary_title]

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مطرح کرد:۱۶ پروژه زیرساختی برق در خوزستان آماده بهره‌برداری است

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: بهره‌برداری از ۱۶ پروژه زیرساختی و مهم در بخش‌های پست، خطوط برق و نیروگاه مقیاس کوچک با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در ایام مبارک دهه فجر امسال در خوزستان آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز،محمود دشت‌بزرگ بیان کرد:در بخش پست‌ها هشت پروژه به ظرفیت یک هزارو ۲۰۲ مگاولت آمپر، بخش خطوط چهار پروژه به ظرفیت ۶۰ کیلومتر مدار، ۲ پروژه در بخش فیبر نوری به ظرفیت ۳۶ کیلومتر، یک بی ۱۳۲ کیلوولت و یک نیروگاه مقیاس کوچک به ظرفیت ۲۵ مگاوات در مناطق مختلف خوزستان آماده بهره برداری هستند.

وی گفت: از این تعداد ، ۱۳ پروژه توسط این شرکت سرمایه‌گذاری شده و سه پروژه با فراهم کردن بستر و سیاست‌گذاری مناسب توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان افزود: شاخص‌ترین این پروژه‌ها پست ۴۰۰ به ۱۳۲ کیلوولت پیروزان و خطوط آن و پست ۲۳۰ به ۳۳ کیلوولت صنایع در اهواز، پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت پیام و نیروگاه مقیاس کوچک میانرود در شهرستان دزفول، پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت سرو در دشت آزادگان و پست ۴۰۰ کیلوولت GIS شهید آبکار و خط ۲مداره ورودی آن در خرمشهر است.

دشت بزرگ، با بیان اینکه کلانشهر اهواز به تنهایی با هفت پروژه بیشترین پروژه‌های آماده بهره برداری را دارد، ادامه داد: پروژه‌هایی که باعث تقویت رینگ ۱۳۲ کیلوولت و تکمیل رینگ ۴۰۰ کیلوولت اهواز شده شامل پست ۴۰۰ کیلوولت پیروزان با ترانسی به ظرفیت ۳۱۵ مگاولت آمپر است که با طراحی ابرترانسی به ظرفیت بالا و مشخصات جدید و مقاوم در برابر تغییرات اقلیمی مثل دمای بالا و پدیده گرد و غبار، نقش ویژه‌ای در تامین برق کلانشهر اهواز و پایداری آن خواهند داشت.

وی افزود: خط و پست برق ۴۰۰ کیلوولت GIS شهید آبکار “فولاد جهان آرا اروند” که نخستین پست ۴۰۰ به ۳۳ کیلوولت GIS در خوزستان در زمینه تامین برق مشترکان است در خرمشهر آماده بهره برداری است؛ این پست با هدف تامین برق کارخانه فولاد جهان آرا اروند احداث شده و ۶۵۰ مگاولت آمپر ظرفیت دارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با اشاره به آماده بهره برداری بودن نیروگاه میانرود دزفول گفت: این نیروگاه ۲۵ مگاواتی، در شمال خوزستان وارد مدار می‌شود تا بخشی از محدودیت  تولید برق و محدودیت خطوط فوق توزیع را در این ناحیه جبران کند.

دشت بزرگ بیان کرد:همه این پروژه‌ها که با هدف تقویت زیرساخت‌های برق در خوزستان برنامه‌ریزی، تامین مالی و احداث شده‌ اند، باعث افزایش پایداری شبکه برق به طور خاص در محل‌ احداث و به طور کلی در خوزستان می‌شوند.

وی افزود: این شرکت وظیفه تامین و انتقال برق در شبکه انتقال و فوق توزیع در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد و با توجه به ظرفیت‌ها و نیازهای هر منطقه و منابع مالی در اختیار، پروژه‌هایی را برنامه‌ریزی و وارد مدار خواهد کرد.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان دارای ۹ هزار و ۱۶۲ کیلومتر خط شبکه انتقال و فوق توزیع برق و ۲۴۵ پست انتقال و فوق توزیع در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد است.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار