اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

[secondary_title]

معاون امور اقتصادی خوزستان:لزوم تاسیس شرکت صادرات خرما در خوزستان

معاون اقتصادی استاندار:لزوم تاسیس شرکت صادرات خرما در خوزستان

 

معاون امور اقتصادی استاندار خوزستان گفت: برخی از شهرستان‌های خوزستان که مزیت و قابلیت مناسبی را در بحث خرما دارند، متاسفانه بر اساس آمارها دارای نرخ بیکاری و درصد محرومیت بالایی هستند و وضعیت خوبی ندارند.

 

سید علی بحرینی مقدم در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: با وجود این مزیت‌ها در شهرستان‌های استان بعضا با توجه به لابی‌ها و فشارهای سیاسی که وارد می‌شود برای حل مشکل اشتغال این مناطق به صنایع و ایجاد اشتغال در رسته‌های دیگر رو آورده می‌شود.

 

وی افزود: با توجه به این‌که رتبه اول را در بحث صادرات خرما در خوزستان داریم اما در بحث بهره‌وری و سطح تولید متاسفانه عملکرد قابل قبول و قابل دفاعی در استان نداریم. در این زمینه نباید سطح باغات در استان محدود شود.

 

معاون امور اقتصادی استاندار خوزستان تصریح کرد: علاوه بر این‌که باید باغ‌های استان و وضعیت موجود در باغات را احیا کنیم بلکه باید نسبت به توسعه باغات در مناطق مختلف استان با جدیدترین شیوه‌های باغداری و تمام مکانیزه پیش برویم و در این زمینه از مزیت استان به بهترین شکل استفاده کنیم.

 

بحرینی مقدم ادامه داد: متولیان زیادی در امر صنعت خرمای استان فعالیت می‌کنند. در این خصوص سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی این امر هم‌گرایی و هم‌افزایی را بین متولیان خرمای استان ایجاد و متناسب با ظرفیت‌های قانونی برنامه ششم توسعه، برنامه‌ای را برای حفظ و ارتقای بهره‌وری نخیلات استان و توسعه آن‌ها تدوین کند.

 

وی گفت: امیدواریم با تلاش‌هایی که انجام می‌گیرد شاهد آن باشیم تا طی ۴ یا ۵سال آینده حداکثر بهره‌وری و استفاده را از ظرفیت‌های استان در زمینه باغات و توسعه آن‌ها داشته باشیم.

 

معاون امور اقتصادی استاندار خوزستان اظهار کرد: یکی دیگر از نقاط ضعفی که در بحث خرما و مساله صادرات آن وجود دارد، بحث نبود یک شرکت مدیریت صادرات است. باید یک شرکت مدیریت صادرات توانمند که بتواند کمکی به امر صادرات کند و با قیمت مناسب بازاریابی داشته باشد و در نمایشگاه‌ها نیز شرکت کند، در استان تاسیس شود.

 

بحرینی مقدم خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهم نامه میان سه اتاق بازگانی اهواز، خرمشهر و آبادان برای ایجاد هم‌افزایی و همکاری بیشتر در امر آموزش و پژوهش یک اتفاق بسیار خوب در استان است تا بتوانند با همکاری هم مسایل و مشکلات اولویت‌دار خوزستان را دنبال کنند و با یک کار علمی و فنی شاهد حل شدن مسایل و مشکلات باشیم.

 

وی گفت: امیدواریم شاهد آن باشیم تا هرچه زودتر استان خوزستان در زمینه خرما و نخیلات به جایگاه واقعی خود برسد و بهره‌وری که مدنظر است محقق شود و شاهد آن باشیم تا بخش خرما و نخیلات استان نقش بسزایی در اشتغال استان داشته باشد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار