اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

[secondary_title]

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان خبر داد:پایداری آب آشامیدنی در کارون با اجرای پروژه‌های شرکت آبفا

تامین آب آشامیدنی

تامین آب آشامیدنی

 تامین آب آشامیدنی

به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز ، صادق حقیقی پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: شرکت آبفا با اجرای چند پروژه وضعیت تامین آب آشامیدنی در  شهرستان کارون را به حالت مطلوب و پایدارتری می‌رساند.

او افزود: پروژه نصب ۴ دستگاه فیلتر تحت فشار به منظور افزایش ظرفیت دبی خروجی تصفیه خانه آب شهدای شهرستان کارون، توان تولید این تاسیسات را به میزان حدود ۱۲ هزار مترمکعب در شبانه روز افزایش می‌دهد که این امر سبب ارتقا سطح کیفی و کمی آب در این منطقه خواهد شد.

حقیقی پور با بیان اینکه عملیات نصب فیلتر‌ها از روز گذشته آغاز و مدت زمان پیش بینی شده برای اتمام این پروژه حدود ۴۵ روز اعلام شده، بیان کرد: نصب یک دستگاه شیر کنترل دبی در خط خروجی تصفیه خانه شهرستان کارون با هدف افزایش فشار خروجی آب تصفیه خانه انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: همچنین یک خط بای پس، از آب خام تصفیه خانه به طول ۲۴۰ متر با لوله ۵۰۰ میلیمتری به منظور لایروبی حوضچه پیش ته‌نشین این تصفیه‌خانه نیز احداث می‌شود که سبب افزایش سطح کیفی آب شرب منطقه خواهد شد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار