اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

[secondary_title]

همکاری با ایتالیا برای جلوگیری از گاز سوزی روزانه ۱۵۰ میلیون فوت مکعب

همکاری با ایتالیا برای جلوگیری از گاز سوزی روزانه ۱۵۰ میلیون فوت مکعب

مدیر امور فنی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از همکاری با شرکت انسالدو ایتالیا برای جمع آوری روزانه ۱۵۰ میلیون فوت مکعب گازهای مشعل در این شرکت خبر داد.


به گزارش گفتمان‌نیوز، احمد رجبی، مدیر امور فنی و عضو اصلی هیأت مدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در مراسم امضای تفاهمنامه جمع آوری گازهای ارسالی به مشعل جهت تولید برق و نوسازی تجهیزات نفت و گاز که امروز ۲۶ مهرماه منعقد شد، ضمن تشریح فعالیت های این شرکت عنوان کرد: ۲۵ تا ۴۰ درصد تولید گاز کشور در این شرکت محقق می شود و در کنار آن بخشی از توسعه و تولید نفت از میادین غرب کشور مشترک با کشور عراق نیز  بر عهده این شرکت است.
وی به امضای ۹ تفاهم نامه با شرکت های بین المللی برای توسعه و تکمیل پروژه های IOR و EOR خبر داد و گفت: ۶ مورد از این تفاهم نامه ها در حال تکمیل است و پس از ارسال MDP به هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران ابلاغیه اجرای آن به مدیریت مخازن شرکت ملی نفت ارسال می شود.
رجبی همچنین به بسته های توسعه ای EPCF شرکت نفت مناطق مرکزی ایران اشاره کرد و گفت:‌ ۵.۵ میلیارد دلار پروژه برای توسعه میادین نفتی، گازی و تقویت فشار کار تعریف شده که در دستور کار شرکت ملی نفت ایران و شورای اقتصاد قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این پروژه ها به افزایش تولید نفت و گاز کشور می انجامد، گفت:‌ اجرای این پروژه ها ظرفیت تولید نفت شرکت را به ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار بشکه در روز، تولید گاز را به ۴۰۰ میلیون مترمکعب در روز و میعانات گازی را به ۱۱۰ هزار بشکه در روز می رساند.

 

مدیر امور فنی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵۰ میلیون فوت مکعب گاز همراه روزانه در این شرکت به مشعل ارسال می شود گفت:‌ برنامه هایی برای جلوگیری از این گاز سوزی داریم که در آینده نزدیک با همکاری شرکت انسالدو آن ها را عملی می کنیم.
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار