کارخانه میلگرد

به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز ، در پی سیاست گذاری و تمرکز ویژه مجموعه مدیریت کلان شرکت مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود در زمینه تولید محصولات شاخص کیفی جهت ایجاد تنوع در سبد فروش و حصول ارزش افزوده بهتر، روز گذشته (دوشنبه مورخ ۵ خردادماه) متخصصان متعهد و پرتلاش کارخانه میلگرد و مفتول پس از انجام بررسیهای لازم، موفق به تولید کلاف آجدار سایز ۶ شدند که این مهم برای اولین بار از زمان احداث این بخش میسر شده است.
مهندس مسلمی مدیر کارخانه نورد میلگرد و مفتول، با اشاره به مطلب فوق افزود: با بهره گیری از حمایتهای مدیریت محترم عامل، معاونت محترم اجرایی و فنی و بهره برداری و همفکری مهندسین و پرسنل بخش نوردمیلگرد و مفتول و همچنین استفاده از ظرفیت سایت فولادسازی به این موفقیت دست یافتهایم و از این پس قادر خواهیم بود با تولید گریدهای کششی، ساختمانیو ابزارسازی، نقش شایانی در رونق بیش از پیش مجموعه عظیم گروه ملی صنعتی فولاد ایران، داشته باشیم.
به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز ، در پی سیاست گذاری و تمرکز ویژه مجموعه مدیریت کلان شرکت مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود در زمینه تولید محصولات شاخص کیفی جهت ایجاد تنوع در سبد فروش و حصول ارزش افزوده بهتر، روز گذشته (دوشنبه مورخ ۵ خردادماه) متخصصان متعهد و پرتلاش کارخانه میلگرد و مفتول پس از انجام بررسیهای لازم، موفق به تولید کلاف آجدار سایز ۶ شدند که این مهم برای اولین بار از زمان احداث این بخش میسر شده است.به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز ، در پی سیاست گذاری و تمرکز ویژه مجموعه مدیریت کلان شرکت مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود در زمینه تولید محصولات شاخص کیفی جهت ایجاد تنوع در سبد فروش و حصول ارزش افزوده بهتر، روز گذشته (دوشنبه مورخ ۵ خردادماه) متخصصان متعهد و پرتلاش کارخانه میلگرد و مفتول پس از انجام بررسیهای لازم، موفق به تولید کلاف آجدار سایز ۶ شدند که این مهم برای اولین بار از زمان احداث این بخش میسر شده است.