اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

[secondary_title]

استاندار خوزستان گفت: استفاده کردن از ابزار قدرت برای محدود کردن رسانه کاری آسان اما ناصواب است.

 

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز؛دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان شامگاه شنبه بیست و یکم مرداد ماه در نشست شورای اداری شهرستان ماهشهر با موضوع نقش رسانه در توسعه منطقه گفت: مطبوعات به عنوان رکن چهارم دموکراسی دیدبان جامعه هستند و همواره طلایه دار و کنترل کننده قدرت در جامعه هستند و خبرنگاران همواره رسالت خویش را در دفاع از حقوق مردم به شکل شایسته انجام داده اند.

 

شریعتی افزود: دولت اصحاب رسانه را در کنار و همراه خودش می داند و بنده اعتراض و شکایت از خبرنگاران را قدغن می دانم و این را هم به کلیه دستگاه های دولتی اعلام کرده ام، چرا که گسترش آگاهی های مدنی و آسودگی خاطر خبرنگاران در به نقد کشیدن قدرت همیشه به سود جامعه است.

 

استاندار خوزستان با بیان اینکه دولتمردی که تحمل انتقاد نداشته باشد شایستگی مدیریت ندارد خاطرنشان کرد: استفاده کردن از ابزار قدرت برای محدود کردن رسانه کاری آسان اما ناصواب است؛ نه تنها از نقد استقبال می کنیم بلکه تخطئه را هم ارج می نهیم و پذیرا هستیم و همگان را را در کنار خود می بینیم.

 

شریعتی تصریح کرد: خبرنگاران نقش آگاهی بخشی در جامعه را بر عهده دارند و پایه و اساس توسعه جوامع هم بر دانایی محوری است؛ امیداوریم روز به روز جامعه ای نقدپذیرتر و سالم تری داشته باشیم.

 

شریعتی عنوان کرد: به نوبه خود از زحمات کلیه خبرنگاران در مدت یک سال و اندی که در این مسئولیت بوده ام و از حمایت ها و نقدهای آنان صمیمانه سپاسگذاری می کنم.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار